کابینت مدرن
کابینت مدرن چیست؟
یکی از محبوب ترین انواع کابینت آشپزخانه، کابینت چوبی و کلاسیک می باشد که از گذشته تا امروز از جایگاه ویژه ای برخوردار بوده اند. این گروه از کابینت ها اصالت بسیار خوبی داشته اما قیمت آنها نسبتا بالا می باشد و به همین دلیل خرید آنها برای تمام آشپزخانه ها امکان پذیر نمی باشد. در مقابل، کابینت مدرن از دیگر نمونه های رایجی می باشد که مهم ترین ویژگی آنها سادگی ظاهری و حذف منبت کاری و کنده کاری هایی می باشد که در نوع کلاسیک در ستون و سرستون ها و روی درب ها به کار می رود. این گروه از کابینت ها قیمت ارزان تری داشته و تنوع در طرح و رنگ آنها نیز بسیار زیاد می باشد. با توجه به ویژگی های مثبت و منفی که در این دو گروه کابینت وجود دارد، تلفیقی از آنها صورت گرفته و در نهایت با نام کابینت پست مدرن معرفی شده اند.
با توجه به این نوع تلفیق در طراحی کابینت آشپزخانه پست مدرن می توان گفت این کابینت ها از تنوع رنگ بالایی برخوردار بوده و قیمت ارزان تری نسبت به کلاسیک دارند و طرح های به کار رفته در آنها نیز متنوع می باشد.
انواع کابینت مدرن:
همان طور که اشاره شد، تنوع در طراحی این کابینت ها نسبتا زیاد بوده و می توان متناسب با سبک دکوراسیون داخلی منزل گزینه های مناسبی را انتخاب نمود. کابینت های پست مدرن را می توان در دو گروه کلی تقسیم بندی نمود که عبارتند از:
کابینت انزو:
یکی از بهترین و پرطرفدارترین کابینت های آشپزخانه که به خوبی تلفیق کلاسیک و مدرنیته را می توان در آن مشاهده نمود، کابینت انزو می باشد. این کابینت ها که متعلق به برند Zentique می باشند، دارای درب هایی به ضخامت 25 تا 40 میلیمتر بوده و رنگ به کار رفته برای آنها حدود یک میلیمتر ضخامت دارد. بدنه این کابینت ها از ورق های ام دی اف بوده و به همین دلیل از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار می باشند.
از دیگر ویژگی های این گروه از کابینت های پست مدرن می توان به ضخامت و عمق زیاد در حکاکی و طرح های ایجاد شده با دستگاه سی ان سی بر روی درب و سایر بخش های آن اشاره نمود. علاوه براین، لازم به ذکر است که رنگ های به کار رفته برای کابینت طرح انزو از نوع پلی اورتان می باشد و در مقابل نور آفتاب کاملا مقاوم می باشند. البته نوع نامرغوب این کابینت ها ممکن است با رنگ های پلی استر نیز ارائه شوند که قیمت ارزان تری داشته و مقاومت آنها در سطح بسیار کمی قرار دارد.
کابینت کف تراش:
از دیگر انواع کابینت های پست مدرن می توان به نوع کف تراش اشاره نمود. کابینت کف تراش دارای بدنه ام دی اف به ضخامت 18 میلیمتر بوده و دارای روکش ملامینه می باشد. پس از برش زدن درب ها و انجام مراحل مختلف سمباده کاری و غیره، در نهایت روکش پی وی سی روی آنها قرار گرفته و با کمک دستگاه وکیوم کاملا پرس میشود. نوع ورق پی وی سی و همچنین کیفیت وکیوم بر طول عمر کابینت کف تراش تاثیر بالایی دارد.
برای خواندن ادامه مطلب ( اعم از بهترین رنگ کابینت آشپزخانه پست مدرن و …) روی لینک زیر کلیک کنید.
بهترین رنگ کابینت مدرن